Traduce esta Pagina/ translate this web

divendres, 25 de febrer del 2011

Ja estem expropiats.

Ara Iberdrola ja ha pres possessió dels terrenys, de fet ja hi ha zones on han netejat els pins carbonitzats per fer lloc a la infraestructura (si algú pega una volta i ho veu que envie alguna fotografia).
Ahir i hui s'han realitzat els actes a Ontinyent, Benissò i Albaida. S'han realitzat protestes en les portes dels despatxos improvitzats que han muntat per realitzar les expropiacions.



A Ontinyent, els expropiats estaven convocats a les 11:00 hores en el Ajuntament, però passada més d'una hora no sabien res de la gent d'Iberdrola. Els expropiats estaven reunits en la sala de plens, passada la 1 del migdia, un afectat ens ha comunicat que s'estaven reunint en la seu dels Cabets i Gegants i un grup reduït de gent s'ha desplaçat fins allí per seguir la protesta. Hem pogut gravar a dins però ens han fet fora ràpidament.

A Benissò sí que hem pogut entrar i vore com l'alcalde i alguns afectats es queixaven del traçat durant els actes d'expropiació. Per als qui no vàreu poder estar, a dalt podreu vore com un paratge protegit queda en mans de les infraestructures elèctriques.

Hui a Albaida hem muntat l'exposició i hem arreplegat signatures en la porta de l'Ajuntament (on sí que han fet les expropiacions).

Recordeu que aquesta vesprada a les 19:00 celebrarem una assamblea en la seu del CEVA (estació de ferrocarril d'Albaida).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada