Traduce esta Pagina/ translate this web

dimarts, 19 de juliol del 2011

Detenen dues persones per les protestes contra l'alta tensió.

Hui pel matí s'hem acostat a visitar les obres de la línia d'alta tensió que està realitzant Iberdrola a la zona de la Covalta. Cuan ja tornavem cap a casa ens hem trobat amb un dispositiu especial montat per la guardia civil amb tres patrols i un cotxe de paisà vigilant l'eixida del camí.
Màquines treballant a la torre n1aquest mati.
La guardia civil s'ha emportat enmanillats a dos companys que havien participat en protestes anteriors i després de prendrels declaració a la caserna de la Guardia Civil d'Albaida n'han enviat un a Xàtiva i altre a Canals. A més a més han identificat en múltiples ocasions a la resta de persones (alguns fins a 5 vegades) en el que diuen "control rutinari" i han fet declarar a dos persones més quan s'han acostat a vore que estava passant amb els detinguts, als que s'ha suggerit que no s'en anaven detinguts "per el canto d'un duro" i que "nos lo llevamos o no nos lo llevamos?" fent gala del seu poder sobre la vida dels ciutadans. També hem pogut vore com registraven dues vegades el cotxe d'un detingut després d'haver-se'l endut a la caserna.
 Segons hem pogut saber la guardia civil espera fer dos o tres detencions més aquesta vesprada.

Instant de les detencions.Foto manipulada per assegurar l'anonimat.
El motiu d'aquesta inusitada reacció és una denuncia presentada per l'empresa subcontractada per Iberdrola, després que diverses persones aturaren les obres el passat dijous i plenaren de pedres un forat de dos pams que havien començat a perforar aquell matí . Els operaris enregistraren un video amb un telefon movil amb el que la guardia civil està buscant als que estaven presents aquell dia.
Hui els nostres companys dormiran a les casernes de la guardia civil, A les 19:00 farem una assemblea al Casal Jaume I per vore com podem donar-los suport.



No ens deixem intimidar!

4 comentaris:

  1. Indignant!!! Estic amb vosaltres. No podré assistir ja que treballe a València però des d'ací vos done tot el suport.

    Ànim!!

    ResponElimina
  2. Compartit des d'Alcoi mitjançant Fb!! A vore què es pot fer..

    ResponElimina
  3. Demà a partir de les 9h del matí: esmorzar concentració als jutjats d'Ontinyent. Estigueu atents i atentes.
    La solidaritat és la nostra arma!
    IBERDROLA culpable

    ResponElimina
  4. Molts ànims a tots, ja ens agradaria a molts poder estar allà aturant l'alta tensió!

    ResponElimina