Traduce esta Pagina/ translate this web

diumenge, 21 d’agost del 2011

Video de la marxa nocturna Fuset-Pla de Simes



Vora un centenar de persones participaren a la marxa nocturna que es va realitzar a la zona de fuset el passat divendres 19 d'Agost. La marxa va eixir del camp de tir de Fuset direcció la casa dels Caçadors, on es va sopar  baix braç a la fresca. La marxa es va reprendre fins aplegar a un punt de la pista que és atravessat per la línia d'alta tensió que uneix les subestacions que te Iberdrola a Ontinyent i Beneixama.

Vàrem poder comprovar que la contaminació electromagnètica és capaç d'encendre tubs fluorescents només posant-los baix dels cables. Cal fer una reflexió sobre els efectes de la línia d'alta tensió que s'està construïnt ara mateix per a les futures passejades per l'ombría de la nostra serra.

Des de la Plataforma Contra l'Alta Tensió seguirem realitzant protestes i tasques de conscienciació entorn aquesta problemàtica. El proper 2 de setembre realitzarem la propera assamblea, si no podeu participar activament, estem iniciant una campanya per canviar-se de companyia elèctrica.

2 comentaris:

  1. no se qui parla, qui és el narrador. Però sols dir-li que per parlar d'electromagnetisme i del dolent que és per a nosaltres, ha de tenir unes nocions bàsiques d'electromagnetisme, biologia o medicina.

    No és per res, tan sols es una opinió constructiva. El que pretenc amb aquest comentari és que no es fassa el ridícul.

    A banda, done suport a la vostra moguda, ho esteu fent molt be. Endavant




    Joaquim.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel comentari Joaquim.
    S'entén, pel que dius, que tu sí tens aquests coneixements i ets capaç de transmetre'ls de manera divulgativa i a tall d'exemple a un grup de persones ampli i divers.
    Estem preparant una xerrada amb Pedro Costa Morata, Enginyer de telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Madrid, qui ens explicarà els efectes dels camps electromagnètics sobre la salut i el medi ambient. Ja us informarem de la data i el lloc.
    De qualsevol manera, gràcies, de nou per l'apunt.
    Si vols participar més directament, estem oberts a qualsevol tipus de proposta. Tu mateix.
    Salut

    ResponElimina