Traduce esta Pagina/ translate this web

dimarts, 14 de febrer del 2012

POBLES VIUS SEMPRE! Aquest dissabte, 18 de febrer, vine a la matinal.
Pintarem el graffiti guanyador al mur de la Glorieta i s'exposaran les fotografies del concurs. Hi haurà paradetes i jocs infantils. Combatrem el fred amb timonet, i la fam amb un esmorzar popular.
ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Alguns heu vingut a alguna de les xerrades. Altres heu participat a les jornades festives. Molts es vau manifestar aquella calorosa vesprada d'estiu. A alguns vos hem conegut a un sopar popular o un concert. A altres a la serra, veient què passava a les obres. O potser al cicle de cinema. A tots llocs porteu penjada de la motxilla una de les nostres xapes o al faristol una enganxina que vos acompanya en cada desfilada. Pengeu pancartes al balcó de casa. Vestiu la samarreta blanca, morada o taronja. Ens heu enviat imatges captades amb les vostres càmeres, dibuixos i escrits dels vostres xiquets. Heu signat als punts d'informació, explicat als veïns i compartit cada vídeo i cada convocatòria. Hi ha qui ha assistit a (quasi) totes les assemblees, i qui llig el blog assiduament.

    Tenir les torres a casa nostra és un recordatori constant i penitent, però renunciem a l'oblit i a la lluita. Ara, i sempre, volem pobles vius. Dissabte que ve ens veiem a la matinal.

    ResponElimina
  2. Visca la terra i muira el mal govern!

    ResponElimina