Traduce esta Pagina/ translate this web

dissabte, 5 de novembre de 2011

DEBATS I PREMIS

Darrerament, sembla que hi ha un cert interés pel que està ocorrent a les nostres serres que va més enllà de les poblacions o les comarques veïnes.
Aquest mateix dissabte, a València, al Proyecto Mayhem, hi haurà una xerrada sobre el conflicte creat per la instal·lació de la línia d'alta tensió a la nostra comarca. Aquesta setmana, a Barcelona, ens han convidat a participar en unes jornades de debat ambiental, en una xerrada sobre els impactes de les línies d'alta tensió.
I aquest divendres, a les 20h al local de l'associació de veïns del Llombo d'Ontinyent, hem preparat una xerrada-debat amb el títol "Una altra energia és possible?", en el qual pretenem mostrar a qui beneficia aquestes infraestructures, si existeixen alternatives de producció i consum local, què ocorre amb les energies "renovables", etc. Comptarem  amb la presència d'un membre de "Som energia", una cooperativa de productors i consumidors que tracta de buscar vies més netes, més productives socialment, etc.
Si voleu saber-ne més, ja sabeu: vos esperem en qualsevol d'aquests actes.
L'energia de tots i totes pot acabar movent molt...

PS: des del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida-ACPV ens han concedit el VIII Premi Basset a l'Entitat Compromesa amb el Territori. Des de la Plataforma, volem donar les gràcies de manera pública al Casal per tot el que està fent en molts àmbits. El millor premi, per a nosaltres, seria la paralització definitiva d'unes obres que mostren qui mana, qui ens governa i com no haurien de ser les coses. Així mateix, considerem que el premi és per a tots aquells que vos heu posat una pancarta, que heu vingut a les jornades festives, que vos heu fet amb una samarreta, que heu pujat a veure què passava a les obres, que heu vingut a les assemblees, als que penseu i actueu en conseqüència, als que veieu que això no pot ser, en definitiva.
Assisteix i participa!
La lluita, malgrat tot, continua.

Cap comentari:

Publica un comentari