Traduce esta Pagina/ translate this web

dilluns, 25 de juny del 2012

CONCENTRACIÓ 29 DE JUNY(fullet repartit a les portes dels jutjats d'Ontinyent el 29 de juny)

ABSOLUCIÓ PER ALS MEMBRES DE LA PLATAFORMA
CONTRA L´ALTA TENSIÓ.

Com se sap el projecte d'Alta Tensió a les nostres comarques es va haver d'enfrontar a una contundent oposició per part dels veïns/es dels pobles afectats i dels diferents ajuntaments: diversos actes públics de denúncia, recursos administratius i accions de rebuig contra la imposició per part de Conselleria d'aquesta infraestructura. Amb tot, el 13 de juny de 2011 començaren les obres de construcció a les nostres serres cremades. Avui 29 de juny, després d'haver passat més de 6 mesos des que l'empresa Iberdrola finalitzara la línia, les torres elèctriques estan instal·lades sense portar electricitat, encara no s'ha presentat un nou informe d'impacte ambiental exigit per la llei, hi ha vigilants de "seguretat" a la serra mirant què fas o deixes de fer i a sobre, s'està planificant una central eòlica a la serra de La Solana i Sant Esteve. Quan Iberdrola presumeix de ser "verda" i "sostenible" i patrocina a la selecció espanyola de futbol, els processos judicials contra les persones que s'oposaren a aquesta infraestructura continuen.

Al juliol de l'any passat, després d'una visita-esmorzar a les obres de la línia d'Alta Tensió, tres activistes de la Plataforma foren detinguts per un ampli dispositiu policial preparat a consciència. Aquests van romandre als calabossos de la Guàrdia Civil més de 26 hores, acusats d'un delicte de danys i desobediència. Hui prendran declaració a una quarta persona, després d'haver sigut requerida al seu domicili, perquè el procés “legal” continue.

Aquestes acusacions suposen un nou intent de fer por als qui s'oposen d'una forma directa als interessos corporatius i polítics d'aquestes empreses multinacionals que, dit siga de passada, xafiguen els nostres pobles, les nostres serres i ens hipotequen amb un obscur futur que no desitgem.

És per això que estem ací: per donar el nostre suport als encausats i encausades, recordant que en algun moment hi haurà un judici en què ens demanaran quantioses multes sense massa fonament. A més a més, aprofitem per mostrar de nou el nostre rebuig a aquesta línia que només ha beneficiat a una transnacional amb un poder i vincles polítics considerables, que ha afectat de manera important el nostre territori i que pretén que ens mantinguem callats i submisos, davant la barbàrie que amenaça diàriament els qui treballen com poden, els qui no tenen feina, els qui pretenen estudiar i, sobretot, els qui s'estimem la terra i la respecten.

Finalment cal afegir que davant d'una justícia prostituïda fins a límits aberrants (sols s’ha de mirar els noticiaris), la legitimitat de determinades accions esdevé com l'única opció possible per fer front a aquestes agressions, que imposen la raó de la força contra la força de la raó.

DEFENSAR LA SERRA NO ÉS CAP DELICTE, DESTRUIR-LA SÍ QUE HO ÉS.

SI TOQUEN A UNX
ENS TOQUEN A TOTXS

PLATAFORMA CONTRA L´ALTA TENSIÓ DE LA VALL D’ALBAIDA

3 comentaris:

 1. - Mario Conde va a formar un nou partit politic: Sociedad Civica Democratica, per a les proximes eleccions, tal volta siga una opcio al bipartidisme PP-PSOE, jo provare, un salut.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Posats a fer conya, tal volta Mario Conde puga fitxar a uns quants expolítics que ara treballen per a Iberdrola com Ángel Acebes (ex ministre PP, ara Conseller extern d'Iberdrola, el tercer càrrec amb més poder) o Manuel Marín (Expresident Congrés dels diputats amb el PSOE i President ara de la Fundació iberdrola), o també a la Exvicepresidenta econòmica de ZP Elena Salgado, que ara treballa a Red Eléctrica Española...

   Tu mateix!

   I Paco Camps està a l'atur, no?


   La Bruixa Avaria

   Elimina
 2. Calen signatures per aturar la línia elèctrica d'evacuació del parc eòlic de la serra Grossa. Fem falta tots! Tenim fins el 6 de juliol. Participa i fes-ho córrer!

  http://www.change.org/petitions/conselleria-d-economia-ind%C3%BAstria-i-comer%C3%A7-paralitzaci%C3%B3-l%C3%ADnia-el%C3%A8ctrica-evacuaci%C3%B3-parc-e%C3%B2lic-de-la-serra-grossa?utm_campaign=share_button_modal&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

  ResponElimina