Traduce esta Pagina/ translate this web

dimarts, 13 de setembre del 2016

La Plataforma contra l’alta tensió dóna les gràcies per la forta solidaritat mostrada amb les encausades i es prepara per a la nova citació de judici el novembre del 2017


Hui (12 de setembre) ens hem concentrat a les portes del Jutjat penal d’Alzira per donar suport a les 4 encausades per les protestes contra la construcció de la línia d’alta tensió de 2011. Més de mig centenar de persones de diferents comarques s’han apropat per tal de solidaritzar-se amb les persones encausades i demostrar que les comarques centrals continuen unides front als projectes especulatius que, periòdicament, agredeixen el nostre territori en nom del progrés.


 Al llarg de tot el matí, tant les persones encausades com les que han anat a donar suport, han suportat ell “caloret” del setembre durant hores. El judici tenia hora prevista a les 11.00h però no ha sigut fins poc abans de les 13.00h que el fiscal i el jutge han donat la notícia que el judici no s’anava a celebrar. El motiu, que els treballadors de l’empresa subcontratada per Iberdrola, Conerva S.L. (la part denunciant) no han acudit al jutjat. Per això es posposa la vista per al novembre de 2017, cita on hauran d’acudir una altra vegada les acusades.
Des de la Plataforma ens sentim més reforçades que mai; el suport i la solidaritat rebudes han sigut espectaculars i les mostres d’afecte i els ajuts econòmics han arribat des de tot arreu i de diferents maneres.
Un dels moments més emotius i que ha emocionat molt als que han assistit, ha sigut quan Pere Rodríguez ha fet entrega d’una aportació econòmica recollida amb la venda dels disc gravats pel seu fill, Jordi Rodríguez, qui ens va deixar aquest estiu. Pere ha volgut posar també el seu granet de sorra amb la música del seu fill. Aquest gest ens ha fet emocionar als allí presents i també ha significat un xicotet homenatge per a aquesta persona.

           Des de la Plataforma es vol agrair a totes les persones que han mostrat suport durant anys i animar a no deixar de lluitar pel territori. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada