Traduce esta Pagina/ translate this web

dilluns, 7 de febrer del 2011

Punt informatiu en el mercat d'Ontinyent.

Hui hem improvisat un punt informatiu sobre la línia d'Alta Tensió en el mercat d'Ontinyent per explicar a la gent per on passarà la línia. Molta gent es sorprenia al ser informada de la imminent construcció d'aquesta línia i no eren pocs els que expressaven la seva indignació i preguntaven per la fulla de signatures (que encara no tenim).
Alguns fins i tot s'han quedat a ajudar una estona repartint pamflets i explicant als que passaven per allí per on aniran les torres.

Per si algú tenia curiositat per ampliar la informació, hem col·locat un panell amb notícies de premsa, un mapa i extractes del diari oficial on es pot vore com s'està duent a terme aquest projecte: al marge de la voluntat dels municipis afectats i ignorant les declaracions d'impacte ambiental.

S'ha proposat de posar més punts informatius en altres llocs (mercats d'altres pobles, servef, etc...) si voleu fer alguna cosa i muntar-ne un, podeu trobar pamflets i materials de difusió a aquest apartat o contactar amb nosaltres (crematsensefils@gmail.com).

2 comentaris:

  1. podriem enviar el text informatiu que heu fet a tots els nostres contactes, per a una major difusió! copiar-pegar-enviar a tothom, que ningú es quede sense informació!!

    ResponElimina
  2. operación paperstorm!!!

    ResponElimina