Traduce esta Pagina/ translate this web

dissabte, 12 de febrer del 2011

La companyia treballa en la fase prèvia a l'entrada de màquines.

Atenció! El Periòdic d'Ontinyent informa que la companyia ha iniciat els treballs previs a l'entrada de maquinària per començar a fer camins i forats a partir del dia 24.

Ens queda poc de temps i, si no reaccionem, en poques setmanes el dany serà irreparable. Si eixiu a pegar una volta, aprofiteu per guardar en la memòria el que ara tenim, i si veieu indicis que han començat a fer treballs estaria molt bé que enviareu una fotografia i el lloc on l'heu feta, per vore si s'adonem que la cosa no va de broma.

Aquesta setmana posarem punts informatius en els mercats d'Ontinyent, Albaida i Agullent, disposem de materials per si algú vol implicar-se i informar al seu poble, veïnat o associació (contacteu a crematsensefils@gmail.com).

Convoquem a tots els que algun dia han disfrutat de les sendes i racons que es voran afectats, a mostrar el dol posant un crespó negre als balcons.
Que els pobles es posen de dol per tots els rebrots que moriran a mans de la maquinària pesada i la falta de mirament d'alguns que tracen línies al paper sense tindre en compte que estan marcant per sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada