Traduce esta Pagina/ translate this web

dimarts, 8 de febrer del 2011

Propera Assamblea

 El divendres serà la propera assamblea: 11 de febrer a les 19:30 a la OTK d'Ontinyent (estarem allà muntant el concert que es farà a la nit per començar a recaptar diners).
Convidem a tots els col.lectius i persones que vulguen fer alguna cosa per evitar que ens destrossen la serra a adherir-se a la plataforma i participar activament en les assamblees i activitats que entre tots estem pensant per fer-nos escoltar.


Primera assamblea.
El mateix divendres s'ha organitzat un concert amb Batukem, Red Roja, Fem Fum i la Trocamba Matanusca, les entrades costaran 5 euros (que aniran destinats a les despeses legals que generarà el recurs legal). El concert començarà a partir de les 12 de la nit.


Demà posarem un punt informatiu al mercat d'Agullent, si algú vol vindre a col.laborar que es pose en contacte amb nosaltres. crematsensefils@gmail.com


Que la indignació no és quede en fum...

2 comentaris:

  1. Un dupte, es podría posar també un dj per als concerts de la otk? aixina crec que aniría molta mes gent

    ResponElimina
  2. Per a major vergonya de la Generalitat, el DOCV de 15 d'octubre de 2010 publica la Informació pública del Pla de prevenció d'incendis forestals de la demarcació forestal de Xàtiva, que inclou la Vall d'Albaida, i quan mires les fitxes municipals en la pàgina web a la qual et remet el Diari Oficial apareixen fotos de paratges dels quatre pobles afectas pels incendis que estan tal i com eren abans de cremar-se. Sensibilitat mediambiental a un mes de l'incendi!

    ResponElimina