Traduce esta Pagina/ translate this web

dimecres, 16 de març de 2011

Marxa reivindicativa 27 de Març!

El proper DIUMENGE 27 DE MARÇ DE 2011 s'afegirem a la marxa reivindicativa de Salvem la Valleta, que transcorre per la zona que es va cremar al setembre, per dir que tampoc volem aquesta línia d'alta tensió.

EIXIDA: a les 9 del matí a l’estació d’Agres, on agafarem el tren fins Ontinyent.

La ruta a peu començarà a les 9.45h. des de l’estació d’Ontinyent, des d’on pujarem pel camí del cementeri, la senda dels enginyers, camí del Torrater, on hi haurà una parada per esmorzar, amb amples vistes de la Valleta, entre la serra Mariola i la serra d’Agullent. Després continuarem planejant pel camí del Torrater, mas de Vicedo, ermita de la Llum i seguint la via verda de nou a l’estació d’Agres on conclourà la marxa, cap a mig dia. Cal dur esmorzar, aigua, calcer i roba apropiada.

Recorregut a peu: 11 kilòmetres 

Temps previst: 3h i mitja.

(Tothom haurà d’adquirir el seu bitllet al mateix tren, 1,60 €)

Horaris tren:
anada direcció Ontinyent: Alcoi: 08:57 Cocentaina: 09:03 Agres: 09:13

tornada des d’Agres: direcció Alcoi-Cocentaina: 14:40 direcció Ontinyent: 15:36 

Aquest any l’itinerari escollit ens acostarà a la Valleta, per les serres que varem ser arrasades per l’incendi de setembre de l’any passat, i per on a més ara es pretén construir una línia elèctrica d’alta tensió.

També promouren l’us del tren i reivindiquem més i millors serveis diaris en aquesta línia Alcoi-València, que arrossega 26 anys d’abandonament i amenaces de tancament.

http://www.youtube.com/watch?v=z2OaqPMc-Ss

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada