Traduce esta Pagina/ translate this web

dilluns, 15 d’agost de 2011

MARXA NOCTURNA PER LA SERRA DE FUSET 19 D'AGOST. CONTRA L'ALTA TENSIÓ

Des de la Plataforma contra l’alta tensió es convoca per al divendres 19 d’agost una marxa nocturna . Farem quedada inicial a Ontinyent al barranquet (plaça de la coronació) a les 20 hores i allí es repartirem en cotxes per a poder anar caminant des de Fuset fins el Pla de Simes. Cal emportar-se entrepà baix braç i aigua. L’objectiu d’aquesta marxa es comprovar la carrega electromagnètica de les línies d’alta tensió, per a tal efecte es portaran tubs fluorescents per vore la capacitat d’encendre’ls només passant per baix del cablejat d'alta tensió.

Cal ser conscients de les repercussions negatives de la línia d’Alta tensió 132 kV Ontinyent-Juan Urrutia/Alcoi.  per a la gent que ens agrada gaudir de la serra, per a la gent que hi viu a prop i per al ecosistema Tal i com estableix l’Organització Mundial de la Salut, aquestes línies tenen efectes cancerígens en la població humana.
No estem disposades a que la quera de diners de la multinacional IBERDROLA, que només li importa que fer negoci i generar dependència de les seves instal·lacions amb el beneplàcit de Conselleria i governs estatals, ens continue convertint en pobles sense veu, en persones sense salut i en serra massacrada.
No podem seguir ingenus/es front a mentides d’Iberdrola, ja està bé... Mentres esperem la resolució del contenciosos administratius que s’ha fet tant des de la plataforma com des de diversos ajuntaments afectats, anem a seguir defenent les nostres serres i demostrant que som pobles vius i combatius.

Cada volta hi ha més gent de la comarca i dels voltants que hi està aportant esforços, il·lusió i participació a la Plataforma.
Com podeu observar no es quedem parats per vacances.  No podem quedar-nos parats front a la barbàrie i desfeta de les nostres serres. Es per això que convoquem per a caminar el divendres dia 19 a la frescor de la nit estiuenca... Assegurem una bona estona de compartir converses, gaudir de la serra, de comprovar l’experiment dels tubs fluorescents i d’unir-nos front al desgavell energètic al que volen abocar-nos multinacionals destructores i poders fàctics corruptes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada