Traduce esta Pagina/ translate this web

divendres, 4 de febrer del 2011

Es crea la Plataforma Contra l'Alta Tensió Alcoi-Ontinyent.

Iberdrola vol construir una línia d'Alta Tensió entre Ontinyent i Alcoi.
Aquestes torres passen "casualment" pel tros que es va cremar fa uns mesos i l'expropiació s'està tirant avant en nom de l'interés públic (però sense tindre en compte les valoracions d'impacte ambiental ni les necessitats reals de la zona).

LES OBRES PER A CONSTRUIR LES LÍNIES D’ALTA TENSIÓ COMENÇARAN MOLT PROMPTE.... L’IMPACTE AMBIENTAL I PAISATGÍSTIC, I, EL QUE ÉS PITJOR, L’EROSIÓ I DESERTITZACIÓ, SERAN IRREVERSIBLES.
PENSES FER ALGUNA COSA O ET QUEDES MIRANT?

LES ACTES D’OCUPACIÓ PER A EXPROPIAR ELS TERRENYS ES FARAN EL DIA 24 DE FEBRER DE 2011, A LES 11:30, A L’AJUNTAMENT D’ONTINYENT; EL MATEIX DIA, A LES 16:00, A L’AJUNTAMENT DE BENISSODA; I EL 25 DE FEBRER, A LES 9:30, A L’AJUNTAMENT D’ALBAIDA.

LA GENERALITAT HA MARCAT QUE L’OBRA S’HAURÀ D’EXECUTAR EN 6 MESOS DES DE L’OCUPACIÓ DELS TERRENYS. PER TANT, EN POCS DIES LES MÀQUINES COMENÇARAN A DESTROSSAR LA SERRA.  

Si vols fer alguna cosa, participa a la Plataforma contra l'alta tensió.
Contacte: crematsensefils@gmail.com

15 comentaris:

  1. tenim que actuar!!!!1 no podem quedar-se de braços crusats!!!

    ResponElimina
  2. DONÇS SIII!!! Hi ha que fer alguna cossa ja...com mes temps passe pitjor..la gent es gela i al final...tot queda en res...hi ha que demostrar a l'Ajuntament d'aquest poble, que no es fa el que ells volen amb el nostre poble...SOM NOSALTRES ELS QUI TENIM QUE DECIDIR...perque vist el vist, pot més l'interes que la bona salut de allá vius..

    ResponElimina
  3. Al final algú es va encarregar de demanar els permisos x a la manifestació?? es x començar a passar la veu i concretar l'hora!

    ResponElimina
  4. és totalment indignant. Sols ho aconseguirem junts!

    ResponElimina
  5. Ahir a l'assamblea es van crear unes comissions de treball: difussió, jurídic i "econòmic". Poseu els noms dels que es van postular com a responsables i la manera de contactar amb ells. De manera que si sorgeixen idees es puguen comunicar.
    Algú ha contactat amb alguna altra plataforma relacionada amb l'alta tensió?
    A vore si s'organitzen un poc les idees.

    ResponElimina
  6. Ací està el llistat dels propietaris afectats per l'expropiació. Si algú coneix a algún dels propietaris, que els anime a no signar i possar-se en contacte en la plataforma.

    ALBAIDA:
    José Ripoll Ases
    Rosa Durá
    José Soler Martínez
    Remedio Marrahí Tormo
    Remedio Soler Marrahí
    Fco. Llorens Sanfélix
    Constantino Sempere Calatayud
    Mª Antonia Monzó Verdejo
    Padres Salesianos. Rafael Reig Martí

    BENISSODA:
    Mª Desamparados Garcí Ferrer
    Ruglons, s.l.
    Remedios Palací Calatayud

    ONTINYENT:
    María Gramage Gandia
    Jose Cañete Cambra
    Jose Ureña Reig
    María Francés Beneyto
    Amparo Olcina Mas
    Miguel Olcina Mas
    Amparo Mollá Belda
    Antonio Conca Pastor
    Miguel Molinero Galiana
    Jorge Domenech Navarro
    María Vicents Moltó

    Anirem fent més faeneta.

    ResponElimina
  7. bon dia, ací vos deixe algunes propostes:

    - per a arreplegar diners es podrien posar vidrioles a les tendes i els bars dels pobles.
    junt a les vidrioles un xocotet resum i fulles per a signar en contra de l'alta tensió.

    - imprimir fulls amb resum i motivació per a unir-se (atractiu per a cridar l'atenció), anar portó per portó i pegar-los al costat o dins de cada ascensor, el "buzoneo" no perquè es gastaria molt de paper i la majoria no ho llegiria.

    - repartir-ne també per faroles, parets i parcs (als parcs que posen algo dels fills sense vore mai serres i tot això perque les mares es consciencien del tema)

    - lo dels plens està bé, però com lina s'entere els farà extraordinaris i no es podrà parlar. i em fa que si no duem nosaltres els medis de comunicació al tvo ni ixirà. si s'arma jaleo desalotjarà la sala, però bueno, el que compta es fer-se sentir.

    - a aquesta pàgina http://www.hazteoir.org/120medios (és molt fatxa però no m'ho prengau en compte), per a enviar un article a 120 medis de comunicació.

    - contactar amb les altres plataformes contra l'alta tensió, sobretot amb la coordinadora, per a informar-se de com han fet la difusió, que els ha funcionat per a traure pasta i el més importanat, la qüestió legal.

    - si ací a ontinyent no hi ha cap lloc on reunir-se (a petita escala), tal volta es podria parlar amb la coordinadora del casal (m.àngels) perquè ens deixara el local. ja que també estan clavats com a col·lectiu a la plataforma no crec que haguera cap problema.

    - en quant a lo del dia 19, tal volta seia millor una mani més que una concentració i a un lloc que moleste (dissabte a les 20 hores està pe: daniel gil, pça la concepció, 2 de maig i martínez valls per l'altura del teler...) si es fa una concentració a l'ajuntament ni ho vorà ningú ni molestarem.

    - per suposat s'ha de cridar als medis de comunicació de la comarca quan es fagen coses com l'estada al mercat. i colgar-ho a la plataforma perquè s'enteren.

    - nosaltres ja hem posat l'enllaç de la plataforma a la nostra web i próximament farem articles i difondrem les accions perquè arribe a més gent.

    - els ajuntaments d'agullent i benissoda tinc entés que han estat posant més pegues que el d'ací, podriem posar-se en contacte amb ells i tal volta ens pogueren també assessorar en qüestió jurídica.

    - omplir els murs del facebook, al twiter, messenger, referint-se al tema i sobretot animant als afectats per l'expropiació de que no signen.

    - l'ajuntament d'ontinyent ha organitzat 2 dies de l'arbre, al de hui ja arribem tard, però el diumenge 20 hi ha un altre, una bona manera de llavar-se la cara davant de la població, així que debem d'estar allí i ixir nosaltres també en la foto en companyia dels polítics de torn...

    s'haurà d'informar al blog de les comissions que s'han fet amb els noms dels responsables i la manera de contactar amb ells, per tal de fer més fàcil la col·laboració.


    per a identificar-nos millor, sóm la parella que duiem a la bebé el dia de l'assamblea.

    ResponElimina
  8. Hola ens ha agradat les idees que aporta Ana; ens agradaria "empapelar" (amb coneixement) el campus de burjassot, pero supose que més que un full on s'intente movilitzar, deuria ser una full informatiu...

    Nosaltres podriem colgar cartells el campus de burjassot entre varia gent d'ontinyent,encara que supoque si es colga material a la red, mes gent pot sumar-se i deacarregar-ho per colgar-ho en altres centres, tendes del poble (rotllo--> jo tbe estic en contra...)

    Ho dic, per que si hi han ja cartells, logo o fulls preparats o preparant-se; per intentar fer un unic model que a la gent li siga de facil d'associar...

    Ho dic per que si hi algo fet, es podria colgar a la red i que tinguerem l'opcio de descarregar-ho i poder fer impresions a nivells personal i començar

    joanet burja

    ResponElimina
  9. Aquesta es la resolució completa de la autorització de la Línia Alcoi-Ontinyent: http://www.derecho.com/l/dogv/resolucion-24-mayo-2010-direccion-general-energia-otorga-autorizacion-administrativa-iberdrola-distribucion-electrica-sau-construccion-linea-electrica-aereo-subterranea-132-kv-doble-circuito-st-onteniente-linea-juan-urrutia-alcoy-aprueba-proyecto-ejecucion-anexo-modificacion-mismo-declara-concreto-utilidad-publica-terminos-municipales-albaida-benissoda-agullent-ontinyent-expediente-numero-atline-2005-189-46/
    Com es que ningú va dir res l'any 2005 quan va estar a exposició pública?

    ResponElimina
  10. estem preparant pamflets informatius per fer un punt d'informació al mercat... quan estiguen els colgarem per ací per si voleu reproduïr-los i repartir-los per ahi...

    ResponElimina
  11. que bé tota l'activitat que s'està generant per poder aturar esta merda de desenvolupament que ens intenten impossar les multinacionals i els poders factics neoliberals...

    ResponElimina
  12. L'ALTE DIA ES VA COMENTAR DE COM ARGUMENTAR QUE LA NOVA CONEXIO NO ES NECESARIA:

    A NOSALTRES SE'NS A OCORREGUT QUE ARA QUE ESTAN ENTRAN AL MERCAT LES BOMBETES DE LEDS DE MOLT BAIX CONSUM , SEGUR QUE ALGUN INGENIER ELECTRIC O INDUSTRIAL, PODRIA CALCULAR ELS CONSUM ACTUALS DEL AJUNTAMENTS AMB LES ANTIGUES BOMBETES I EL CONSUM QUE ES DONARIA AMB LES BOMBETES DE LEDS...

    IGUAL PER AHI, ES PODRIA ARGUMENTAR QUE LA LINEA NO ES NECESARIA, SINO UN US MES SOSTENIBLE DELS NOSTRES RECURSOS

    QUE EN DIGUEU????

    DESDE BURJASSOT.

    ResponElimina
  13. Vinga entre tots podem dir la nostra. Que no es quedem callats després de la destrossa que ens han fet a la NOSTRA SERRA i als nostres pobles.
    Anna Isabel

    ResponElimina
  14. Ni ha algun número de compte obert per recaptar diners per a la plataforma?

    ResponElimina
  15. Per a la concentració del dia 19, estaria bé començar a repartir informació. Fer un document concret i que vaja circulant JA.
    Tan prompte estiga definida la mobilització pengeu-la en la web i ho difondrem els que no podem anar a l'assemblea.
    Agullent

    ResponElimina