Traduce esta Pagina/ translate this web

dijous, 29 de desembre del 2011

BASES CONCURS DE GRAFITI

Seguint amb la línia de conscienciació i difusió de la problemàtica que ens afecta arran de la instal·lació d'aquesta infraestructura, hem decidit convocar un concurs de grafiti que se'n faça ressò.
Tot seguit teniu les bases:

-Podrà participar qualsevol persona de qualsevol edat de manera individual o col·lectiva. Cada persona o grup podrà presentar fins 2 projectes.
-El tema és:  NO A L’ALTA TENSIÓ, dins d’aquest es pot tractar: la desforestació, els incendis del passat setembre de 2010, les seues conseqüències, els problemes de la instal·lació de la línia de l’alta tensió, la no necessitat d’aquesta, les destrosses que estan fent les màquines a la serra, l’impacte que tindrà la línia sobre la salut dels habitants, els intents per resistir a la imposició, les alternatives de producció energètica a nivell local existents més... Ens interessa qualsevol crítica contra l’alta tensió i el model consumista i depredador que la sustenta. Teniu informació, notícies i documentació al blog de la plataforma www.crematsensefils.blogspot.com
-La tècnica serà lliure (sempre i quan puga ser representada després sobre el mur). Haurà d’aparèixer a l’esbós el logotip de la plataforma: “No a l’alta tensió”, en qualsevol lloc de la composició. Si cal també es pot introduir text al mural.
-El format de l’esbós ha de ser proporcional a les mides reals del mur: 1.5 x 6 metres 
-Entrega: l’esbós s’entregarà al correu electrònic crematsensefils@gmail.com, en format JPG i bona resolució juntament amb les dades que a continuació s’indiquen abans del 9 de febrer de 2012:
-títol de l’obra i xicoteta explicació
-tècnica i materials que faran falta per a pintar el mural
-nom i cognoms dels participants
-localitat dels participants
-telèfon de contacte
-L’11 de febrer de 2012, el jurat de la Plataforma contra l’alta tensió elegirà el projecte guanyador, i serà anunciat al blog. La realització del mural serà el dissabte 18 de febrer de 2012, al mur de la Glorieta.  
-Hi haurà un pressupost de 60€ per les despeses de les pintures.
-Premi: La plataforma no pot oferir diners al guanyador, perquè aquests estan destinats a despeses judicials. Però es regalarà un quit de samarretes, imams i xapes. A més, es farà difusió de l’acte així com del projecte guanyador. L’obra del mur podrà anar signada pels participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada