Traduce esta Pagina/ translate this web

dilluns, 12 de desembre del 2011

LA REALITAT DEL DIA A DIA: "Esto huele mal...". DIMECRES 14 DE DESEMBRE

Les obres estan avançades, tal com s'ha pogut comprovar amb la visita que s'hi ha fet aquest diumenge, però, tot i això, la Plataforma no es dóna per vençuda. Seguim encenent consciències.
Seguim vius perquè les agressions al nostre territori no paren. Després de la línia que subministrarà energia als municipis insostenibles de la costa i que omplirà  les butxaques dels de sempre, vindrà la imposició d'uns molins de vent.

Ja coneixem el seu color "verd": produir on siga barat -les nostres serres, com que són públiques...- i vendre-la a preu d'or. No estem en contra de tot, estem a favor de la vida i donem suport a un model sostenible: que la energia es produïsca a prop dels llocs de consum i sense imposicions, amb debat. Potser ha arribat el moment de plantejar-nos que aquest model depredador no ens porta a la felicitat sinó que ens converteix en esclaus.

I totes aquestes reflexions, entre altres, les fem els dimecres a partir de les 20'30h, després de veure un dels documentals del 1er Cicle de cinema documental en defensa del territori que hem organitzat.
Aquest dimecres, en el Centre social del Llombo a Ontinyent, veurem Esto huele mal: un documental sobre el macroabocador que es vol construir a Llanera de Ranes, a La Costera, on pot anar a parar el fem de la Vall d'Albaida i d'altres comarques. Comptarem amb la presència de dos membres de l'activa  Plataforma contra el macroabocador de Llanera, que ens explicaran, mentre sopem, com està la situació d'un projecte tacat d'irregularitats i zones fosques, no vos sona tot açò?


I tu t'ho estàs perdent? 
Per sort, sabem que molta gent visiteu aquest blog, així que animeu-vos i ens veiem dimecres al Llombo!

AH! I NO US PERDEU LA XERRADA DE PEDRO COSTA I EL CONCERTÀS AMB LA BANDA JACHÍS, EL CORREDOR POLONÉS I ALTRES DEL PROPER DISSABTE A AGULLENT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada