Traduce esta Pagina/ translate this web

divendres, 16 de desembre del 2011

XERRADA I CONCERT


L’HISTÒRIC DE L’ECOLOGISME, PEDRO COSTA, AQUEST DISSABTE 17 DE DESEMBRE A AGULLENT 
 
Els grups de música Banda Jachis i el Corredor Polonés, entre altres, actuaran a la sala multiusos en suport a la plataforma

Pedro Costa va escriure un dels primers textos antinuclears a l’Estat Espanyol l’any 1976, ha publicat una vintena de llibres sobre temàtica ambiental  i al darrer,  “Ecologíada, 100 batallas: Medio ambiente y sociedad en la España reciente” (2011) fa un recull de tota la seua experiència vital front l’especulació, la construcció salvatge, la defensa del litoral o les línies d’alta tensió. És Pedro Costa (Àguilas, Múrcia, 1947), un històric de l’ecologisme a l’Estat Espanyol que aquest dissabte 17 de desembre estarà a Agullent. La xerrada serà a la sala de conferències de la Casa de la Cultura d’Agullent a les 18 hores.

Pedro Costa, que va rebre el Premi Nacional de Medi Ambient l’any 1998,  és Enginyer de Telecomunicacions, Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i Doctor en Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid. A l’actualitat és professor de la Universitat Politècnica de Madrid.  Són innumerables els exemples de la seua lluita en rebuig a les instal·lacions electromagnètiques (antenes de telefonia mòbil, línies d’alta tensió, transformadors elèctrics), en els quals ha participat tot aportant els seus coneixements tècnics i vivencials. De fet  va col·laborar amb Paco Hernández, el periodista de La Verdad de Múrcia que va recórrer contra Iberdrola per l'existència d'un transformador baix de sa casa, i que va obligar a l'elèctrica per sentència judicial a quedar-se amb el seu pis ("Un juez condena a Iberdrola por campos magnéticos" ). 

Les activitats de la Plataforma Contra l’Alta Tensió aquest dissabte continuaran després de la xerrada amb un Concert Solidari que ha organitzat l’Assemblea de JovesMeruts, i que tindrà lloc a la sala multiusos d’Agullent. L’entrada té un preu de 5 euros.

Les actuacions començaran a les 20h amb Diluvi i a continuació pujarà a l’escenari Adeshora. Tot seguit hi haurà un recés per a sopar, i a les 23:30h està previst que es reprenguen els concerts amb Karra-Ska’l, El Corredor Polonés i Banda Jachís.

Vos esperem per pensar, xarrar, sopar, gaudir i ballar, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada